Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Na zawsze w lodzie : śladami tragicznej wyprawy Johna Franklina

LDR     02367cam#a2200649#i#4500
001     0363201190004
003     SOSN 001
005     20210816135320.1
008     210816s2021####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020     %a 9788323349877
040     %a SOSN 001 %c SOSN 001 %e PNN %d SOSN 001
041 0 # %a pol %h eng
080 #   %a 910.4
080 #   %a 656.61.08
080 #   %a 616-091
090 1   %2 SOSN 001 %a 5
100 1   %a Beattie, Owen %d (1949- )
245 1 0 %a Na zawsze w lodzie : %b śladami tragicznej wyprawy Johna Franklina / %c Owen Beattie, John Geiger ; z przedmową Margaret Atwood ; tłumaczenie Aleksander Gomola.
246 1 # %i Tytuł oryginału : %a Frozen in time : %b the fate of the Franklin expedition
246 3 0 %a Śladami tragicznej wyprawy Johna Franklina
260 #   %a Kraków : %b Bo.wiem - Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, %c 2021.
300     %a 333, [2] strony : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1   %a Mundus : historie
504     %a Bibliografia. Indeks.
600 1 9 %a Franklin, John %d (1786-1847)
648   9 %a 1801-1900
648   9 %a 1901-1914
648   9 %a 1914-1918
648   9 %a 1918-1939
648   9 %a 1939-1945
648   9 %a 1945-1989
648   9 %a 1901-2000
650   9 %a Katastrofy morskie
650   9 %a Ekshumacja
650   9 %a Ofiary katastrof i wypadków
650   9 %a Śledztwo i dochodzenie
650   9 %a Wyprawy i ekspedycje
650   9 %a Badania polarne
650   9 %a Erebus (żaglowiec)
651   9 %a Arktyka (region)
655   9 %a Opracowanie
658     %a Historia
658     %a Geografia i nauki o Ziemi
700 1 # %a Geiger, John %d (1960- )
700 1 # %a Gomola, Aleksander %d (1963- ). %e Tłumaczenie
710 2 # %a Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego. %e Wydawca %4 pbl
830   0 %a Mundus
856 4 # %u https://integro.biblioteka.sosnowiec.pl/site/recorddetail/0363201190004 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-233-4987-7
980     %a 910.4 %y Wyprawy badawcze. Podróże
980     %a 656.61.08 %y Katastrofy morskie. Ratownictwo morskie (statków i ludzi)
980     %a 616-091 %y Anatomia patologiczna
990     %a #Popularnonaukowa 

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza :
F10 50999
Sygnatura :
F10W 910.4 Filia nr 10 Kazimierz- Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F15 83471
Sygnatura :
F15WD 910.4 Filia nr 15 Mec - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F19 37320
Sygnatura :
F19W 910.4 Filia nr 19 Milowice - Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F4 60319
Sygnatura :
F4WD 910.4 Filia nr 4 Sielec - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F5 38234
Sygnatura :
F5W 910.4 Filia nr 5 Walcownia - Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
Waw 53491
Sygnatura :
WawWM 910.4 Biblioteka Młodzieżowa -Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies