Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Klub Auschwitz i inne kluby : rwane opowieści przeżywców



Tytuł :
Klub Auschwitz i inne kluby : rwane opowieści przeżywców
Autorzy :
Dauksza, Agnieszka (1988- )
Współtwórcy :
Gawronkiewicz, Krzysztof (1969- ) Ilustracje
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak pbl
Temat :
Niemieckie nazistowskie obozy koncentracyjne
Więźniowie obozów
Rok wydania :
2021
Wydanie :
Wydanie I (II)
Wydawca :
Kraków : "Znak"
ISBN :
9788324061686
Opis fizyczny :
443, [5] stron : ilustracje ; 22 cm
Uwagi :
Nagroda "Newsweeka" im. Teresy Torańskiej
Bibliografia na stronach 441-[444]
01. Książka

LDR 01840cam#a2200445#i#4500
001 0363201178689
003 SOSN 001
005 20210304122144.2
008 210216s2021####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788324061686 %q (oprawa twarda) : %c zł 44,99
040 %d SOSN 001
045 2 %b d1939 %b d1945
046 %k 2016
080 # %a 94(100)"1939/1945":341.322.5
090 1 %2 SOSN 001 %a 5
100 1 %a Dauksza, Agnieszka %d (1988- ) %e Wywiad
245 1 0 %a Klub Auschwitz i inne kluby : %b rwane opowieści przeżywców / %c Agnieszka Dauksza ; [ilustracje Krzysztof Gawronkiewicz].
250 %a Wydanie I (II).
260 # %a Kraków : %b "Znak", %c 2021.
300 %a 443, [5] stron : %b ilustracje ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 441-[444].
586 8 %a Nagroda "Newsweeka" im. Teresy Torańskiej
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1939-1945
650 9 %a Niemieckie nazistowskie obozy koncentracyjne
650 9 %a Więźniowie obozów
655 9 %a Wywiad dziennikarski
700 1 # %a Gawronkiewicz, Krzysztof %d (1969- ) %e Ilustracje
710 2 # %a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u http://integro.biblioteka.sosnowiec.pl/site/recorddetail/0363201178689 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-240-6168-6 (oprawa twarda) : %c zł 44,99
980 %a 94(100)"1939/1945":341.322.5 %y Przestępstwa i zbrodnie związane z II wojną światową
990 %a #Popularnonaukowa

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza :
F1 61437
Sygnatura :
F1WD 94(100)"1939/1945":341.322.5 Filia nr 1 Środula - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
BG 255515
Sygnatura :
MW1 94(100)"1939/1945":341.322.5 Zagłębiowska Mediateka - Śródmieście - Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F10 50166
Sygnatura :
F10W 94(100)"1939/1945":341.322.5 Filia nr 10 Kazimierz- Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F15 82568
Sygnatura :
F15WD 94(100)"1939/1945":341.322.5 Filia nr 15 Mec - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F2 83315
Sygnatura :
F2WD 94(100)"1939/1945":341.322.5 Filia nr 2 Rudna IV - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F3 40316
Sygnatura :
F3W 94(100)"1939/1945":341.322.5 Filia nr 3 Klimontów - Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F7 43056
Sygnatura :
F7W 94(100)"1939/1945":341.322.5 Filia nr 7 Dańdówka - Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
BTO 50536
Sygnatura :
BTO W 94(100)"1939/1945":341.322.5 BibliotekaTajemniczy Ogród - Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies