Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

You are browsing as a GUEST
Title of the item:

Kobiety Nowej Huty : cegły, perły i petardy

Title :
Kobiety Nowej Huty : cegły, perły i petardy
Authors :
Kobylarczyk, Katarzyna (1980- )
Co-authors :
Wydawnictwo WAM pbl
Variant title :
Cegły, perły i petardy
Subject :
Kobieta
PRL
Robotnicy
Nowa Huta (Kraków ; część miasta)
Historia
Socjologia i społeczeństwo
Publication Year :
copyright 2020
Publisher :
Kraków : Mando
ISBN :
9788327717894
Physical description :
272 strony : fotografie, portrety ; 21 cm
Notes :
Bibliografia na stronach 265-269
01. Książka
LDR     02106cam#a2200553#i#4500
001     0363201185152
003     SOSN 001
005     20210726170958.4
008     201204s2020####pl#oc########|000#0dpol#c
015     %a UWD 2020/39300
020     %a 9788327717894 %q (oprawa twarda) : %c zł 41,90
040     %d SOSN 001
045 2   %b d1949 %b d2020
046     %k 2020
080 #   %a 94(438).083
080 #   %a 316.344.3-057.2(438)
080 #   %a 316.346.2-055.2(438)
090 1   %2 SOSN 001 %a 5
100 1   %a Kobylarczyk, Katarzyna %d (1980- ) %e Autor
245 1 0 %a Kobiety Nowej Huty : %b cegły, perły i petardy / %c Katarzyna Kobylarczyk.
246 3 0 %a Cegły, perły i petardy
260 #   %a Kraków : %b Mando, %c copyright 2020.
300     %a 272 strony : %b fotografie, portrety ; %c 21 cm.
336     %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337     %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338     %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380     %a Książki
380     %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
388 1   %a 2001-
504     %a Bibliografia na stronach 265-269.
648   9 %a 1901-2000
648   9 %a 1945-1989
648   9 %a 1989-2000
648   9 %a 2001-
650   9 %a Kobieta
650   9 %a PRL
650   9 %a Robotnicy
651   9 %a Nowa Huta (Kraków ; część miasta)
655   9 %a Reportaż
658     %a Historia
658     %a Socjologia i społeczeństwo
710 2 # %a Wydawnictwo WAM %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.biblioteka.sosnowiec.pl/site/recorddetail/0363201185152 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920     %a ISBN 978-83-277-1789-4 (oprawa twarda) : %c zł 41,90
980     %a 94(438).083 %y Historia Polski. Polska Ludowa (1944/45-1989)
980     %a 316.344.3-057.2(438) %y Zróżnicowanie społeczne zależne od wykształcenia i wiedzy. Pracownicy fizyczni. Robotnicy. Polska
980     %a 316.346.2-055.2(438) %y Zróżnicowanie demograficzne według płci. Kobiety. Polska
990     %a #Popularnonaukowa 

Shelving location:

Location:

Lending department:


Loanable items

Inventory number :
BG 257129
Call number :
MW1 94(438).083 Zagłębiowska Mediateka - Śródmieście - Wypożyczalnia
Condition :
nowa
List of possible branches and departments :
Show list

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process