Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

O chłopcu, który poszedł za tatą do Auschwitz : prawdziwa historia



Tytuł :
O chłopcu, który poszedł za tatą do Auschwitz : prawdziwa historia
Autorzy :
Dronfield, Jeremy (1965- )
Współtwórcy :
Gralak, Anna Tłumaczenie
Znak. pbl
Wariant tytułu :
Tytuł oryginału: Boy who followed his father into Auschwitz, 2019
Temat :
Kleinmann, Fritz (1923- )
Kleinmann, Gustav (1891-1976)
Auschwitz-Birkenau (niemiecki obóz koncentracyjny)
Buchenwald (niemiecki obóz koncentracyjny)
II wojna światowa (1939-1945)
Holokaust
Ojcowie i synowie
Więźniowie obozów
Żydzi
Austria
Rok wydania :
2019
Wydawca :
Kraków : Znak Litera Nova
ISBN :
9788324070046
Opis fizyczny :
429, [3] strony : ilustracja ; 21 cm
Uwagi :
Książka dostępna także jako e-book
Tytuł oryginału: The boy who followed his father into Auschwitz
Bibliografia na stronach 419-424
01. Książka

LDR 02378cam#a2200613#i#4500
001 0363101162467
003 SOSN 001
005 20200830100412.3
008 200115s2019####pl#a#########|000#fdpol#c
015 %a UWD 2020/1511
020 %a 9788324070046 %q (oprawa miękka) : %c zł 39,99
040 %d SOSN 001
041 1 # %a pol %h eng
045 2 %b d1938 %b d1945
046 %k 2019
080 # %a 821.111(73)-3
090 1 %2 SOSN 001 %a 5
100 1 %a Dronfield, Jeremy %d (1965- ) %e Autor
245 1 0 %a O chłopcu, który poszedł za tatą do Auschwitz : %b prawdziwa historia / %c Jeremy Dronfield ; tłumaczenie Anna Gralak.
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Boy who followed his father into Auschwitz, %f 2019
260 # %a Kraków : %b Znak Litera Nova, %c 2019.
300 %a 429, [3] strony : %b ilustracja ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Proza
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura amerykańska
388 1 %a 2001-
500 %a Tytuł oryginału: The boy who followed his father into Auschwitz.
504 %a Bibliografia na stronach 419-424.
530 %a Książka dostępna także jako e-book.
600 1 9 %a Kleinmann, Fritz %d (1923- ) %2 DBN
600 1 9 %a Kleinmann, Gustav %d (1891-1976) %2 DBN
610 2 9 %a Auschwitz-Birkenau (niemiecki obóz koncentracyjny) %2 DBN
610 2 9 %a Buchenwald (niemiecki obóz koncentracyjny) %2 DBN
648 9 %a 1901-2000 %2 DBN
648 9 %a 1918-1939 %2 DBN
648 9 %a 1939-1945 %2 DBN
650 9 %a II wojna światowa (1939-1945)
650 9 %a Holokaust
650 9 %a Ojcowie i synowie
650 9 %a Więźniowie obozów
650 9 %a Żydzi
651 9 %a Austria
655 9 %a Powieść biograficzna
655 9 %a Powieść amerykańska %y 21 w.
700 1 # %a Gralak, Anna %e Tłumaczenie
710 2 # %a Znak. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u http://integro.biblioteka.sosnowiec.pl/site/recorddetail/0363101162467 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-240-7004-6 (oprawa miękka) : %c zł 39,99
980 %a 821.111(73)-3 %y Powieść amerykańska
990 %a #D - Beletrystyka

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza :
F10 49884
Sygnatura :
F10W AMER. Filia nr 10 Kazimierz- Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
F13 26698
Sygnatura :
F13W AMER. Filia nr 13 Maczki - Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
Waw 52545
Sygnatura :
WawWM AMER. Biblioteka Młodzieżowa -Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies