Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title:
Doktórka od familoków [Google   Link opens in a new window] [LUBIMY CZYTAĆ   Link opens in a new window]
Authors:
Majcher, Magdalena (1990- ) [Google   Link opens in a new window] [LUBIMY CZYTAĆ   Link opens in a new window]
Co-authors:
Wydawnictwo W.A.B. pbl
Subject:
Wadowska-Król, Jolanta (1939-2023)
Choroby dziecięce
Dzieci
Ołowica
Pediatrzy
PRL
Szopienice (Katowice ; część miasta)
Publication Year:
2023
Publisher:
Warszawa : Wydawnictwo W.A.B
ISBN:
9788383183589
Physical description:
301, [3] strony : fotografie, plan, portret ; 21 cm
Notes:
Bibliografia na stronach 301-[302]
Książka dostępna także jako audiobook i e-book
Książka
library suggestion
LDR 01766cam#a2200481#i#4500
001 0363401228752
003 SOSN 001
005 20230626105559.7
008 230306s2023####pl#ceo#######|000#fbpol#c
015 %a UWD 2023/8216
020 %a 9788383183589 %q (oprawa miękka)
040 %d SOSN 001
045 2 %b d1974 %b d1975
046 %k 2023
080 # %a 821.162.1-3
090 1 %2 SOSN 001 %a 5 %y Anna Kamińska
100 1 %a Majcher, Magdalena %d (1990- ). %e Autor
245 1 0 %a Doktórka od familoków / %c Magdalena Majcher.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo W.A.B., %c 2023.
300 %a 301, [3] strony : %b fotografie, plan, portret ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 301-[302].
530 %a Książka dostępna także jako audiobook i e-book.
600 1 7 %a Wadowska-Król, Jolanta %d (1939-2023)
648 7 %a 1901-2000
648 7 %a 1945-1989
650 7 %a Choroby dziecięce
650 7 %a Dzieci
650 7 %a Ołowica
650 7 %a Pediatrzy
650 7 %a PRL
651 7 %a Szopienice (Katowice ; część miasta)
655 7 %a Powieść biograficzna
655 7 %a Powieść obyczajowa
655 9 %a Powieść polska %y 21 w.
710 2 # %a Wydawnictwo W.A.B. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.biblioteka.sosnowiec.pl/site/recorddetail/0363401228752 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8318-358-9 (oprawa miękka)
980 %a 821.162.1-3 %y Powieść polska
990 %a #D - Beletrystyka

Shelving location:

Location:

Lending department:

Loanable items

Inventory number:
Waw 55008
Call number:
WawWM POL. Biblioteka Młodzieżowa -Wypożyczalnia
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Available
Inventory number:
BTO 52018
Call number:
BTO W POL./O BibliotekaTajemniczy Ogród - Wypożyczalnia
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable
Inventory number:
F1 63972
Call number:
F1WD POL. Filia nr 1 Środula - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable
Inventory number:
F2 86466
Call number:
F2WD POL. Filia nr 2 Rudna IV - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable
Inventory number:
F6 58269
Call number:
F6W POL. Filia nr 6 Niwka - Wypożyczalnia
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Available
Inventory number:
F7 45245
Call number:
F7W POL. Filia nr 7 "Bibliosfera"- Dańdówka - Wypożyczalnia
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable
Inventory number:
F10 52229
Call number:
F10W POL. Filia nr 10 Kazimierz- Wypożyczalnia
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable
Inventory number:
F15 86524
Call number:
F15WD POL. Filia nr 15 Mec - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable
Inventory number:
F17 71415
Call number:
F17W POL. Filia nr 17 Pogoń -Wypożyczalnia
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable
Inventory number:
F18 24349
Call number:
F18W POL. Filia nr 18 Juliusz - Wypożyczalnia
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable
Inventory number:
BG 261942
Call number:
MW1 POL. Zagłębiowska Mediateka - Śródmieście - Wypożyczalnia
Condition:
nowa
List of possible branches and departments:
Show list
Unavailable

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process

Feedback

Your views are very important to us and can be enormously helpful in showing us where we can make improvements. We'd be very grateful if you would spend a few minutes completing the short form.

Feedback form