Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Tytuł pozycji:

Dziewczyna na klifie

Tytuł :
Dziewczyna na klifie
Autorzy :
Riley, Lucinda
Współtwórcy :
Rączkowska, Marzenna. Tłumaczenie
Wydawnictwo Albatros. pbl
Wariant tytułu :
Tytuł oryginału: Girl on the cliff, 2011
Temat :
Sekrety rodzinne.
Zdrada
Irlandia
Nowy Jork (Stany Zjednoczone)
Rok wydania :
2019
Wydanie :
Wydanie 3
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo Albatros
ISBN :
9788381254816
Opis fizyczny :
522, [3] strony ; 21 cm
Uwagi :
Dostępne także jako e-book
Tytuł oryginału: The girl on the cliff
Bibliografia na stronach 524-525
Książka

LDR 01963cam#a2200553#i#4500
001 0363001135836
003 SOSN 001
005 20200303172841.4
008 190306s2019####pl#a#########|000#f#pol##
015 %a PB 2019/7091
020 %a 9788381254816
040 %d SOSN 001
041 1 # %a pol %h eng
045 2 %b d1914 %b d2011
046 %k 2011
080 # %a 821.111-3
090 1 %2 SOSN 001 %a 5
100 1 %a Riley, Lucinda. %e Autor
245 1 0 %a Dziewczyna na klifie / %c Lucinda Riley ; z angielskiego przełożyła Marzenna Rączkowska.
246 3 0 %i Tytuł oryginału: %a Girl on the cliff, %f 2011
250 %a Wydanie 3.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Albatros, %c 2019.
300 %a 522, [3] strony ; %c 21 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Proza
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura angielska
388 1 %a 2001-
500 %a Tytuł oryginału: The girl on the cliff.
504 %a Bibliografia na stronach 524-525.
530 %a Dostępne także jako e-book.
648 9 %a 1901-2000 %2 DBN
648 9 %a 2001- %2 DBN
650 9 %a Sekrety rodzinne. %2 DBN
650 9 %a Zdrada %2 DBN
651 9 %a Irlandia %2 DBN
651 9 %a Nowy Jork (Stany Zjednoczone) %2 DBN
655 9 %a Powieść obyczajowa %2 DBN
655 9 %a Saga rodzinna %2 DBN
655 9 %a Powieść angielska %y 21 w.
700 1 # %a Rączkowska, Marzenna. %e Tłumaczenie
710 2 # %a Wydawnictwo Albatros. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.biblioteka.sosnowiec.pl/site/recorddetail/0363001135836 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8125-481-6 : %c zł 39
980 %a 821.111-3 %y Powieść angielska
990 %a #D - Beletrystyka

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza :
F4 59420
Sygnatura :
F4WD ANG. Filia nr 4 Sielec - Wypożyczalnia dla Dorosłych
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Nr inwentarza :
Waw 51416
Sygnatura :
WawWM ANG. Biblioteka Młodzieżowa -Wypożyczalnia
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies